איפה ללמוד?

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

08/07/2011 | 11:48 | מאת: טל

שלום, אני מתעניינת בלימודי הידרותרפיה אך לפני מס' ימים גיליתי שגם במכון וינגייט(פרטי) מלמדים קורס זה במשך 8 חודשים וגם במכללת וינגייט(אקדמאי) מלמדים קורס זה באןתו זמן. אני ממש לפני הרשמה אבל מאוד רוצה לדעת את ההבדלים בין שני המקומות כי אם אני כבר נרשמת אני רוצה להירשם למקום הכי טוב. בלימודים האקדמאים- 14,000 ואילו במכון ב-16,500 +- השאלה היא לא של כסף אך ניסיתי לדבר עם בוגרים ולא צלחתי בנושא... אשמח לפרטים בדחיפות. תודה ויום טוב, טל

08/07/2011 | 11:51 | מאת: טל

לצחורך העניין אני מוסיפה מכללת וינגייט נמצאת מחוץ למכון באיזור תנובות ליד ויתקין.(לא בתוך המכון שכולנו מכירים על כביש 2)

22/07/2011 | 11:30 | מאת: רונה

למדתי שם הידרותרפיה לפני כמה שנים והייתי מאוד מרוצה, אני מאמינה שגם עכשיו הקורסים שלהם טובים מאוד.

שלום טל. אני פיזיותרפיסט ומנהל שירות הידרוטרפיה בבי"ח בני ציון. קופות החולים אינם מאשרות טיפולי הידרו. לאלה שאינם פיזיותרפיסטים. אצלנו מתקבלים לעבודה רק פיזיותרפיסטים. כדאי שתבדקי טוב ואמיתי, לגבי מקומות עבודה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים