הידרוטרפיה ופחד ממים

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

04/05/2011 | 14:10 | מאת: אלמוני

בן 22 לאחר שני ניתוחי ברכיים עקב קרעים במינסיקוס, פיזיותרפיה עזרה עד גבול מסויים וכעת עולה חשד ל-AVN, בינתיים הופניתי להידרותרפיה. ואני נורא לא אוהב ים/בריכה ומתוך כך גם לא יודע לשחות. מספר שאלות: האם בכל זאת תהיה אפשרות לעשות את ההידרותרפיה? צריך לדעת לשחות בשביל לבצע את התרגילים? כמה זמן בממוצע לוקח כל טיפול (פרטני לא קבוצתי)? תודה רבה.

שלום רב במקרה של AVN אכן אסורה דריכה. בתוך המים בהערדר גרוויטציה, הטיפול במים מומלץ. אין צורך בידע בשחיה. טיפול עורך כ 40 דקות.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים