נקודות הדק

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

03/11/2010 | 18:07 | מאת: ציפי

שלום יש ליפריצת דיסק בL5S1 וכל פעם נוצרות לי נקודות הדק בישבן המליצו לי לעשות הידרוטרפיה האם היא יכולה לעזור לי ? האם נקודות ההדק לא יתגברו?

בוקר טוב לא ברור לי מזה "נקודות הדק"? לבעייתך הספציפית בגב, הידרוטרפיה המבוצעת ע"י פיזיותרפיסטים, עשויה בהחלט לעזור.

04/11/2010 | 08:20 | מאת: ציפי המשך

תודה על תגובתך המהירה נקודת נדק זו נקודה כואבת אשר על ידי לחץ עליה מצליחם לשחרר אותה זו תפיסה בשרירים ניתן להקל על הכאב על ידי קירור המקום לכן אני שואלת האם חום הבריכה לא יכול להרע לי?

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים