היכן כדאי ללמוד הידרותרפיה במרכז?

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

26/10/2010 | 18:43 | מאת: ל

אני מתעניינת בלימודי הידרותרפיה והייתי רוצה לדעת באיזה מוסד לימודיכדאי ללמוד זאת במרכז? קראתי שיש קורס בווינגייט, סמינר הקיבוצים ומכללת ברושים המסונפת לאוני' ת"א. האם יש לך המצה? והאם מבחינת אופציות תעסוקה בעתיד יש הבדל בין המוסדות השונים? תודה רבה, ליאת

בוקר טוב. נחמד שאת מעוניינת להצטרף לחוג ההידרוטרפיסטים. אני וחברי הפיזיותרפיסטים נכנסנו לתחום דרך הפיזיותרפיה. קופות החולים השונות מפנות מטופלים רק לאלה בעלי הכשרה בפיזיותרפיה ועובדים בהידרו. לכן אינני מתעניין ויודע על מוסדות הכשרה בהידרו. בלבד.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים