הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

13/09/2010 | 23:25 | מאת: ימית

שלום קובי! אני מסא'זיסטית בים המלח וברצוני לילמוד הידרותרפיה השאלה האם אני יכולה גם לילמוד הידרותרפיה? או קודם לילמוד פיזוטרפיה.ואיפה אפשר לילמוד באיזור הדרום? תודה רבה ימית

שלום ימית לימודי פיזיותרפיה, הינם דרך האקדמיה, תוך רכישת תואר BA . בדרום הלימודים באוני. באר שבע. לימודי הידרותרפיה מתקיימים עצמאית, כדאי לבדוק תחילה איפה מתקיימים הלימודים, מה המגבלות של המקצוע, מה הרמה הלימודית, היקף הלימודים ואפשרויות ההעסקה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים