טיפולי הידרותרפיה לכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

10/08/2008 | 16:12 | מאת: רועי

כיצד יכולים לעזור טיפולי הידורתרפיה לכאבי ברכיים ?

16/08/2008 | 09:34 | מאת: הידרותרפיסטית

מאחר ומשקל הגוף "יושב" גם על הברכיים , וכשהברכיים "חלשות" מכל מני סיבות - השהייה במים , שמפחיתה את הלחץ על הברכיים , טמפרטורת המים , תכונות המים עצמן - כל המכלול עשוי להיטיב את מצב הברכיים. רק סבלנות ולהתנסות .

רועי שלום. אחד הטכניקות המומלצות הינה תנועה והפעלה אקטיבית ופסיבית. התנועה במים בהעדר גרביציה, נוחה וטובה יותר כ"כ ללא כאב. כל בעייה נבדקת ונבחנת ע"י פיזיותרפיסט ומטופלת בהתאם תוך ניצול אפקטיביות המים. הבדיקה בוחנת את סיבת הכאב ו/או המגבלה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים