הקלה בכאב

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

17/06/2010 | 11:36 | מאת: מיכל

שלום רב התחלתי טיפולי הדירותרפיה טיפול שני אתמול ומאז הכאב עצומים האם כך אני אמורה להרגיש לאחר טיפול ואחרי כמה טיפולים אמורים להרגיש הקלה מסוימת עוצמת הכאב תפחת{בלט דיסק הקרנה לרגלים) אודה לך על תשובתך

שלום רב אתן את תשובתי כפיזיותרפיסט המטפל בהידרוטרפיה. הטיפול בהתאם לסימפטומים. לכל מטופל מתבצעת בדיקה והערכת המחלה/ תלונות. לפי הערכה זו קובעים תוכנית טיפול. אינני יכול לענות לך ללא המידע הודות התלונות ספציפית לך. בכל מקרה ההערכה היא אישית ולא דרך התכתבות.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים