ביוחבות מעבידיםטוח צד ג

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

04/01/2010 | 22:20 | מאת: מיכאל

שלום מבקש עצה מה ניתן לעדות עם הדרישות החדשותת של כללית מושלם בנושא ביטוח הם העלו פי 4 את דרישת הביטוח האם ניתן לקבל הצעות מחיר טובות מחברות מסוימיות האם ניתן להתארגן ןלבקש העלאה במחיר לאור השינוי המשמעותי שהם עשו בדרישות הביטוח ???

שלום רב הפורום הזה, אינו מיועד לעסוק בנושאים אלה. יעודו לענות על שאלות רפואיות ומקצועיות בנושא הידרוטרפיה. אבקש מכל המשתתפים:1.לא לפרסם דרכו, לא את עצמם ולא את המרכז בו הם עובדים. 2. הפורום לא מיועד לחיפוש עבודה. נושאים שאינם רלוונטים לפורום, יורדו מהאתר. בברכה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים