לימודי הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

24/12/2009 | 23:41 | מאת: מוטי

אני סטודנט להידרותרפיה קראתי בכמה פורומים שמי שרוצה לעבוד עם קופות החולים ובתי החולים בהידרותרפיה חייב להיות פזיותרפיסת האם זה נכון? ואם זה ככה למה אני בכלל לומד הידרותרפיה כי רוב המקומות שאני מכיר עובדים היום עם מבטחי קופות החולים

מוטי שלום. פיזיותרפיסט לומד ומתמחה (4 שנים אקדמאיות) בפטולוגיה (מחלה). בבי"ח מטפלים במחלות. אצלנו מתקבלים להידרוטרפיה, רק פיזיותרפיסטים שלמדו הידרוטרפיה.

29/12/2009 | 08:23 | מאת: נעמה

הי מוטי אינני פיזיותרפיסטית, עובדת בבריכה שעובדת גם עם קופות החולים, היום שלי עמוס ומלא במטופלים. אל דאגה מהבחינה הזו. תהיה קשוב, תלמד, תהיה פתוח לחוויה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים