טיפול

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

01/12/2009 | 12:30 | מאת: דניאל

יש לי dish בגב המותני וגם בגב המרכזי מלווה בכאב והופנתי להידרו..איניי יודע לשחות ,ויש לי רתיעה מתרגילים המצריכים שכיבה על הגב או על הבטן במים,האם יש תרגילים אחרים לטיפול בבעייה שלי בהידרו?האם תרגילים אלה יהוו תחליף לשחייה שאיניי יודע ועליה המליצו?

שלום רב טיפולי הידרוטרפיה אינם מחייבים ידע בשחיה. לבעיות גב, חלק מהתרגילים מבוצעים על הגב. במידה ואתה פוחד מהמים, או מתעקש שלא לבצע תרגול על הגב, יתכן ואתה צריך טיפול במכון. טיפולי הידרו בהחלט עוזרים, אבל לא בכל מחיר.

07/12/2009 | 14:43 | מאת: נעה

שלום דניאל, אכן יש תרגילים אחרים בהידרו שיוכלו לסייע בהפחתת הכאב, ובנוסף אחת משיטות הטיפול בהידרו' היא שיטה המפחיתה פחד מים ואף מלמדת לאהוב את השהייה והציפה במים, מאוד מאוד ממליצה על טיפול במים להפחתת כאבי גב... :-)

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים