לימודים

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

25/11/2009 | 15:38 | מאת: סטודנטית לפיזיותרפיה

אנו קבצה של סטודנטיות שמסיימות שנה רביעית . הלימודים המעשיים שלנו היו בתל השומר. אנו מעונינות לעשות קורס הידרותרפיה. הוצע לנו קורס בבריכ השיקומית בתל השומר בהיקף של כ- 50 שעות שרובן מעשיות. אשמח אם תוכל לתת לנו פרטים לגבי מקומות נוספים שמעבירים קורס לפיזיותפיסטים ומה חשוב לבדוק מבחינת התעודה. תודה

שלום לסטודנטיות. בהצלחה בחיים האמיתיים. קיימת השקה בין הידרוטרפיסטים שהם פיזיותרפיסטים, לבין הידרוטרפיסטים שאינם. אנחנו הפיזיו. למדנו אנטומיה, פטולוגיה וכו', כלומר כילים ללימוד הטיפול באדם "החולה", להבדיל מהידרוטרפיה בהיבט ה"כושר והפיזיולוגיה". אנחנו לומדים לטפל בהחלפת מפרק ובאירוע מוחי , מה שהם לא. מכאן כל ההבדל. חפשו קורס המועבר ע"י פיזיותרפיסט/ית ותשמרו על המקצוע "שנינגס" מב"גבולות" .

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים