בריכה ללא כלור ?

דיון מתוך פורום  הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים

30/09/2009 | 11:13 | מאת: מבקש עזרה

שלום קובי, אני סובל מדלקת פרקים + פסוריאזיס. מוגבל בתנועה עם מפרקים נוקשים וחלק כבר מעוותים או עם קשיון. מטופל בים המלח פעמיים בשנה עבור הפסוריאזיס. והשהות בשמש ורחצה בים המלח כשהמיים חמים - משפרים גם את מצב המפרקים. המליצו לי על טיפול הידרותרפיה לדלקת המפרקים. רק יש בעיה אחת : כלור - מחמיר לי ולחולים רבים את מצב הפסוריאזיס. האם ידוע לך איפה יש טיפולי הידרותרפיה בבריכה ללא כלור ? ואיפה אפשר למצוא טיפול הידרותרפיה בבריכה עם ברום ? האם לדעתך עדיף הידרותרפיה פאסיבית באמבטיה אישית (זרמי מיים) או הידרותרפיה יותר פעילה בתוך בריכה גדולה ?

30/09/2009 | 11:16 | מאת: מבקש עזרה

מחפש טיפול הידרותרפיה בבריכה ללא כלור באזור המרכז - ת"א, הרצליה, רעננה, חולון, רחובות ? תודה

שלום רב. באמת בריכת ברום עדיפה. היציעו גם לי להמיר לברום. אני שוקל. אין לי מושג איפה מצויות בריכות ברום. טיפול אקטיבי עדיף מסיבות רבות: זרימת דם, חיות האיבר, חיזוקי שרירים וכו'. טיפולי הידרוטרפיה לפסוריאזיס מאוד מומלץ. בריאות ושנה טובה.

מנהל פורום הידרותרפיה - טיפול באמצעות מים