כאבים ונפיחות במפרקי האצבעות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/11/2016 | 16:15 | מאת: יונה

מזה זמן רב אי סובלת מכאבים ונפיחות במפרקי אצבעות כף היד, אני מתקשה לאחוז דברים כבדים ולכופף את העצבעות בביקור אצל רופא נאמר לי כי אין מה לעשות ועלי להתרגל לחיות עם הכאב (גם לאחר זריקת קורטיזול הכאבים חלפו הכאבים ואחרי חודשיים חזרו ) שאלתי האים אני נדונה לחיות לעש עם כאבים אלו שמשבשים את חיי והאם זה עלול להתפשט לאצבעות נוספות

27/11/2016 | 15:25 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

תגובה טובה לקורטיזון מלמדת שיש לך דלקת ויש לטפל בה. תגשי לראיומטולוג ותתחילי טיפול. אם השתפר עם קורטיזון, אז אפשר להתאים לך תרופה גם לטווח ארוך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה