נטילת ויטמינים במהלך הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

25/09/2013 | 12:53 | מאת: אלון

אשתי נוטלת ויטמינים צנטרום,פולית ו"פרנטל 9 חודשים".היא טוענת שזה גורם לה להקאות ואז היא מפסידה גם את ארוחת הבוקר. לדעתה (הבלתי מבוססת) הגורם הוא "פרנטל 9 חודשים" (יצרן דר אלטמן). אני אין לי מושג בנושא ורק יכול לשער כי חלק מן הבחילות וההקאות יכולות לבוא מהראש סתם מתוך אנטי לתכשיר מסויים. אשמח לשמוע כאן דעות מניסיון. אולי יש מוצר חליפי ל"פרנטל".

פרנטל יכול לגרום לבחילות. מומלץ לאכול יחד עם נטילת הכדור ולהפריד שעתיים ממוצרי חלב. אם עדיין יהיו לה בחילות, מומלץ שעד סוף הטרימסטר הראשון תיקח רק חומצה פולית לחוד וכשיחלפו הבחילות, שהיא תחזור לקחת פרנטל.

מנהל פורום תרופות בהריון