בחילות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/09/2013 | 09:48 | מאת: בלה

שלום! אני בשבוע 35 שלי להריון והחל מחודש 8 התחילו לי בחילות כל יום יחד עם קצת צרבות. הבחילות הולכות ושבות. עשו לי כל הבדיקות האפשריות והכל תקין 100% (ברזל, לחץ דם, סוכר וכל דבר אפשרי) איתי ועם הילדה בבטן. אשמח לדעת איך אפשר לתפקד עם הבחילות, והאם ניתן לקחת פראמין נגד הבחילות בשלב הזה ואם לא אז מה כן? תודה על ההתייחסות וחג שמח!

מותר לקחת פראמין בהריון, מותר גם לקחת דוקסילמין עם ויטמין B6 (מיוצד ברשתות הפארם לפי הזמנה ומירשם רופא), או כדורי זופרן.

מנהל פורום תרופות בהריון