תרופה לשיעול

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

31/07/2013 | 15:01 | מאת: ורד

חגית שלום מזה כמה שבועות שיש לי נזלת ושיעול טורדני מאוד בעיקר בלילה אני בהריון שבוע 10 ברצוני לדעת מה ניתן לקחת בהריון אני לא יוכלה לשון עם השיעול הזה האם יש פיתרון או שאסור לקחת תרופות בהריון אודה למענה ורד

שלום ורד את יכולה להשתמש בתרופות נוגדות אלרגיה ( אנטי היסטמיניות) הניתנות בחלקן ללא מרשם רופא. תוכלי להעזר בסירופ ברונכולט, טוסופדרין, או בתרסיס לאף הנוגד גודש ( כמו אלרין או אוטריוין) בריאות שלמה ד"ר קליגר

מנהל פורום תרופות בהריון