שילוב של תרופות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/07/2013 | 19:01 | מאת: חצי נרקומנית כבר

אני בהריון שבוע 8, מזריקה קלקסן 40 כל יום ולוקחת אספירין 75 על רקע קרישיות יתר. בנוסף לוקחת אלטרוקסין 100 6 פעמים בשבוע לתת פעילות בלוטת התריס, שכרגע מאוזנת. כמובן פוריק ופרנטל. כרגע הוסיפו לי 3 פעמים ביום למשך 10 ימים מיקרודנטין לטיפול בדלקת בדרכי השתן (פחות מ100,000 אבל הבנתי שבהריון מטפלים). שאלתי - האם יש פה שילוב תרופתי בעייתי? מבחינת הריון, האם תקין? אם כן, יש המלצות לגבי חלוקת הכדורים לאורך היום, כי זו באמת כמות מטורפת של תרופות

שלום לך אין מניעה מנטילת התרופות שציינת בעת הריון והשילוב אינו בעייתי. יש ליטול אלטרוקסין בבוקר בצום לפחות חצי שעה לפני ארוחה ולהפריד מיתר התרופות. מקרונטין, אספירין ופרנטל יש ליטול עם הארוחה או מייד לאחריה. בריאות שלמה ומהירה!

מנהל פורום תרופות בהריון