אסטו בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

10/07/2013 | 22:55 | מאת: א

אני נוטלת אסטו במינון של 25 כל יום ומעוניינת להכנס להיריון. האם נטילת האסטו מסוכנת לעובר או עלולה לפגוע בבריאותו באיזו שהיא מידה? תודה.

נטילת אסטו (ציפרלקס) מותרת בעת הריון. במידה שקיימת אינדיקציה ברורה לנטילת התרופה, עדיפה נטילתה בעת הריון מאשר הימנעות ממנה. ליעוץ נוסף, את מוזמנת לפנות למרפאה ליעוץ תרופתי בהריון (המרפאה הטרטולוגית) בביה"ח איכילוב. טלפון לקביעת תורים: 03-6974000 בברכה ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון