CONCERTA / VALIUM in pregnancy

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

18/06/2013 | 17:36 | מאת: LIO

אני לוקחת CONCERTA 36 MG מזה שנתיים-שלוש בת 41 מנסה להכנס להריון בטפולי IVF אני לפני החזרת מוקפאים. התרופה אקויולנטית לריטלין האם אני יכולה לקחת התרופה בהריון ואם לא עד כמה זמן עם מוקפאים אני יכולה להשתמש בתרופה כל יום משמעותי עבורי עוזר לי לדכאון ולפעילות במצבי מתח וחרדה אני לוקחת לסרוגין פעם פעמיים בשבוע וליוםVALIUM 5-10 MG האם בהריון ועם החזרת מוקפאים אני יכולה להמשיל לקחת אודה לתשובות האם זה מסוכן לעובר

שלום, אני מציעה שבנושא זה תפני לקבלת יעוץ במסגרת המרפאה ולא דרך הפורום לקביעת תורים- המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון- המרכז לבריאות האשה- בית החולים איכילוב.

מנהל פורום תרופות בהריון