איקקלומין בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

30/05/2013 | 18:44 | מאת: דקלה

שלום, אני לקחתי 100 מג איקקלומין ואז היה דימום שבעקבותיו ביצעו לי אולטרסאונד שהראה שאין ביוץ. אחכ בהמשך מעקב הזקיקים אמרו לי שיש לי אנדומטריומות ושבוע אחכ כשהגעתי לרופא מומחה באנדומטריוזיס הוא גילה שאין בכלל אנדומטריומות אלא שק הריון! בטא יצא 30,799. אני אמורה להיות בסוף שבוע שביעי. עוד לא הספקתי להיבדק. האם יש השלכה לכך שלקחתי איקקלומין בזמן ההריון הזה? אני מזכירה שהיו לי פעמיים דימומים אחרי שסיימתי את האיקקלומין. האם ההריון הזה בסכנה בשל כך??

שלום אני מציעה שתגשי לבצע אולטרסאונד לוידוי דופק עוברי. התפתחות של הריון מצביעה על כך שהאיקקלומין לא הזיק. כמוכן, אין עדויות מוצקות המצביעות על קשר בין חשיפה לאיקקלומין בתחילת הריון להופעת מומים מולדים. בהצלחה!

מנהל פורום תרופות בהריון