LORIVAN

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/05/2013 | 20:18 | מאת: נטלי

לד"ר חגית שלום רב, קיבלתי תרופה לוריוון LORIVAN לאחר תאונת דרכים לטיפול בכאבי ראש ובמתח בשרירים. בהתוויה רשום כי אין לקחת תרופה עבור מישהי שמתכננת הריון. לעומת זאת, אישה בהריון - צריכה להיוועץ ברופא. מה המשמעות של ההתוויה? האם זה אומר שלאחר סיום נטילת התרופה יש תקופה שבה כדאי להמתין עם כניסה להריון? האם כדאי להימנע מנטילת התרופה אם מתכננים הריון בזמן הקרוב? האם יש תרופה יותר ידידותית?

נטלי שלום אין צורך בדחיית ההריון בשל השימוש בלוריבן. ליעוץ נוסף, את מוזמנת למרפאה הטרטולוגית בבית החולים "ליס" ליולדות ( איכילוב). בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון