סטונרון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

29/04/2013 | 11:08 | מאת: ענבר

שלום, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. אתמול קיבלתי מרשם מהרופא לתרופה בשם סטונרון אותו אני צריכה ליטול 3 פעמים ביום לטיפול בורטיגו ממנו אני סובלת המלווה בסחרחורות, בחילות והקאות שמרתקות אותי למיטה. לפי החישובים שלי אני ממש בתקופת ביוץ וקיימנו יחסים עם בעלי. אני יודעת שהתרופה הזאת לא מומלצת בזמן הריון, האם יכול להיגרם נזק אם אני לוקחת את התרופה כמה ימים במידה ונקלטתי ? האם יש תרופות חלופיות שאפשר לקחת? אולי משהו טבעי? תודה רבה

נטילת התרופה בשלב זה לא תגרום כל נזק אין מספיק מידע בנוגע לשימוש בסטונרון בעת הריון ( לאחר איחור בוסת) ולכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל בנוגע לתרופה חלופית הדומה מבחינת יעילות. אשמח לייעץ בנוגע לשימוש בתרופה החלופית בעת הריון, במידת הצורך

מנהל פורום תרופות בהריון