תרופה נגד שיעול ליחה טורדני

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

17/04/2013 | 09:43 | מאת: קרן

שלום, אני בשבוע ה-28 אני סובלת משיעול טורדני ומעצבן שמשבש לי את כול היום. התייעצתי עם הרופא ורוקחי רופת חולים לגבי אפשרות לתרופה\סירופ שיקל עליי. הם אומרים שאין סירופ טוב להיריון וממליצים לי רק לקחת טיפות הומפטיות( R9). שהם גם לא עוזרות לי. יש אפשרות לשמוע על תרופה אחרת שאת ממליצה שיכולה לנטרל ולעזור לי עם השיעול? אשמח לשמוע. תודה!

קרן, שלום רב תוכלי להעזר בסירופים כנגד שיעול כמו ברונכולט, טוסופדרין, או כדורים מכייחים כמו מוקוליט או סולבקס. ניתן ליטול אותם בעת הריון ללא חשש. מאחלת לך בריאות שלמה ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון