אריוס בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

30/03/2013 | 07:14 | מאת: יעל

שלום, אני בטרימסטר ראשון של ההריון וקצת בלחץ כרגע- לפני ההריון צלצלתי למכון הטרטולוגי כדי לברר האם מותר אריוס בהריון ונאמר לי שמותר. קראתי עכשיו בכמה מקומות (בעיקר באנגלית) שהתרופה אסורה בהריון! אני לוקחת אותה כבר כמה שבועות כל יום בזמן ההריון. האם אתם יודעים מה נכון? תודה מראש

השימוש בתרופות אנטי היסטמיניות לטיפול באלרגיה, כגון אריוס, לורסטין, פנרגן, וכו) מותרות לשימוש בעת בהריון. נטילת התרופה איננה כרוכה בסיכון ידוע כלשהו לעובר.

31/03/2013 | 08:52 | מאת: יעל

מקריאה ראיתי שמדובר בתרופה מקטגוריה C שאומרת שלא ידוע אם גורמת נזק או לא. בכל מקום שקראתי המליצו על נטילת תרופות דור 1 בהריון כי לא ידוע מספיק על אריוס. אשמח לדעת מאיפה המידע שכן אפשר בהריון? תודה רבה

מנהל פורום תרופות בהריון