כדורי רסיטל בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

26/03/2013 | 10:54 | מאת: חגית

אני בת 39 מטופלת בכדורי רסיטל (בעקבות התקפי חרדה), כבר למעלה מ- 4 שנים נוטלת את התרופה. נכנסתי להריון לא צפוי אני בת 39, שבוע 10 להריון. ניסיתי להפסיק אך אני עצבנית באופן לא רגיל. האם ניתן להמשיך ליטול כדורים אלה במהלך ההריון? האם יש השפעה על העובר? מה רמת הסכנה אם בכלל ?

ניתן להמשיך בטיפול ברסיטל בכל משך ההריון לקבלת יעוץ נוסף, אני מציעה שתפני למרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בביה"ח "איכילוב". טל לקביעת תורים-03-6974000

מנהל פורום תרופות בהריון