מטרגין בהנקה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/03/2013 | 22:36 | מאת: חן

שלום אני כשבוע וחצי לאחר לידה ,באולטרסאונד התגלו אצלי קרישי דם מרובים ברחם.אני מניקה הנקה מלאה ומעוניינת להמשיך,הרופאה רשמה לי כדורי מטרוגין למשך 3 ימים. בעלון רשום שלא מומלץ להשתמש בהנקה. מה לעשות?האם מנסיונך ניתן להמשיך להניק ללא גרימת נזק לתינוק? אשמח לתשובתך המהירה..אני בלחץ כי כבר נטלתי כדור 1..תודה רבה חן

ניתן ליטול מטרגין בהנקה. מדובר בד"כ בטיפול שנמשך 5-7 ימים ולכן לא צפויות תופעות לוואי כלשהן חג שמח ד"ר קליגר

מנהל פורום תרופות בהריון