אקמול צינון, רפטראצין וגרגול בשבוע 22

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

28/01/2013 | 11:09 | מאת: הדס

שלום, אני סובלת כבר כמה ימים משיעול וכאב גרון, נזלת, וחולשה כללית בגוף, האם מותר לקחת אקמול צינון? או רפטראצין/ גרגול לגרון?

ניתן ליטול אקמול סינוס או קולד, קלגרון, סטפסילס, במהלך ההריון. התייעצי גם עם רופא הנשים שלך האם יש צורך בבדיקות נוספות (בדיקות דם, צילום חזה וכד")

03/03/2013 | 15:35 | מאת: אירנה

שלום אני עשיתי אזרעה בתאריך 21/02/13 ושבוע לאחר מכן לקחתי 3 כדורי אקמול צינון עדיין לא ידוע אם אני בהריון השאלה היא אם אני כן בהריון האם זה מסוכן שלקחתי 3 כדורי אקמול צינון? תודה

מנהל פורום תרופות בהריון