מניעת הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

08/01/2013 | 14:05 | מאת: צהוב

שלום רב, שלשום לאחר תקלה, לקחתי פוסטינור. אתמול, כ- 24 שעות לאחר שלקחתי פוסטינור אירעה תקלה נוספת!!! עכשיו אני מודאגת לגבי ההשפעה של הפוסטינור שלקחתי 24 שעות קודם ומפחדת שהגלולה כבר חסרת השפעה. אני לא יודעת מה עלי לעשות עכשיו. הריון לא בא בחשבון עבורי. אני בת 40+. ומעולם לא היו תקלות. איני משתמשת בגלולות ואין לי התקן. אעריך מאד תשובה דחופה מאחר ועכשיו כל רגע הוא משמעותי עבורי. בהערכה רבה.

כדאי לקחת פוסטינור נוסף כעת ולבצע בדיקת הריון בעוד כשבועיים לאחר מכן גשי לרופא המטפל לצורך התאמת אמצעי מניעה

מנהל פורום תרופות בהריון