הם יש תרופות לקשב וריכוז שמותרות בהריון?

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

26/12/2012 | 22:14 | מאת: saral

ישנן תרופות כאלה. אני מציעה שתגיעי לקבל יעוץ רפואי מפורט במרפאה ליעוץ תרופתי בהריון והנקה בבית החולים "ליס". כדאי להצטייד במכתב מרופא המשפחה ובטופס התחייבות בברכה, ד"ר קליגר חגית

04/02/2013 | 10:27 | מאת: סווטה

התיעעצתי מספר פעמים עם השירת הטרטולוגי ואמרו לי כי ישנם מספיק מחקרים, אשר מצביעים על כך שאין שום מניע ליטול ריטלין במהלך ההראיון החל מהטרימסטר השני. לגבי טרימסטר ראשון עדיין אין מספיק עדויות. כמובן שכמו עם כל תרופה (או כל דבר אחר בחיים) אין צורך להגזים, אבל פעם-פעמיים בשבוע לא יזיק לקטנצ'יק.

מנהל פורום תרופות בהריון