מוטיליום בזמן השרשה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

11/11/2012 | 11:41 | מאת: שני

שלום, רציתי בבקשה לדעת אם קיים סיכון של מום בעובר אם לקחתי באופן חד פעמי מוטיליום בזמן שיכול להיות שאני בהריון ( ייתכן וקרתה הפריה בדיוק לפני שבוע ) לקחתי אתמול ב 23:00 אני מאוד חוששת אודה לתשובתכם...

12/11/2012 | 17:56 | מאת: תודה

תודה

אם ההריון אכן יתממש,עצם החשיפה למוטיליום במינון חד פעמי בזמן כה מוקדם ( שבוע 3-4 מעת המחזור) לא מעלה סיכון למומים בעובר. אינני ממליצה על נטילת מוטיליום בהמשך ההריון משום חוסר המידע בנוגע להשפעות אפשריות על עוברי אדם.

14/11/2012 | 15:17 | מאת: שני

מנהל פורום תרופות בהריון