מיגרנות בהיריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

28/10/2012 | 18:14 | מאת: מירי

שלום, אני סובלת ממיגרנות , איני יודעת עדיין אם אני בהיריון. האם מותר לקחת בהיריון SUMATRIDEX 100MG TAB ו-RELERT 40MG TAB ?האם זה מהווה סיכון ? ועד איזה כמות ותדירות ניתן לקחת ? תודה רבה

שלום מירי ניתן ליטול בהריון, אם כי המידע הינו עדיין מוגבל בהיקפו אם ניתן, השתדלי ליטול משככי כאבים כמו אקמול או אופטלגין עד סיום הטרימסטר הראשון (שבוע 12). בהמשך תוכלי במידת הצורך ליטול התרופות שציינת. אם זאת, עד כמה שידוע, אין תוספת סיכון בנטילת תרופות אלו במהלך ההריון מתחילתו ועד הלידה. יעוץ נוסף תוכלי לקבל באם תפני למרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בבי"הח "איכילוב". טלפון לזימון תורים- 03-6974000

31/10/2012 | 22:52 | מאת: נעמה

הי מירי, לצערי גם אנינתקפת לפעמים במיגרנה קשה. כשהייתי בהריון הכדור היחיד שעזר לי היה אופטלגין. את יכולה גם להשתמש באופטלגין הנוזלי- הוא משפיע מהר יותר

31/10/2012 | 22:58 | מאת: מירי

פשוט סיוט איך מתמודדים עם זה אצלי על בסיס כמעט יומיומי

מנהל פורום תרופות בהריון