מקרודנטין ופרנטל

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

29/09/2012 | 14:45 | מאת: עלמה

שלום, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון - על ידי הגניקולוג הומלץ לי לקחת פעם ביום מולטי ויטמין פרנטל, בנוסף אני לוקחת כעת למניעה מקרודנטין וכן פנטזה 2 מ"ג לקוליטיס כיבית. האם צירןף תרופות וויטמינים אלה בסדר לתקופה בה מנסים להשיג הריון? תודה!

שלום עלמה אין כל מניעה להמשיך בשילוב זה של תרופות ומוליטויטמינים. במקרה שתרצי לקבל מידע נוסף על שימוש בתרופות אלה בזמן הריון תוכלי לפנות לאחד המרכזים הנותנים מידע תרופתי באיזור מגורייך. אחד המרכזים ממוקם בבי"הח איכילוב במסגרת מרפאות נשים "ליס" (המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון ובהנקה). שיהיה בהצלחה ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון