דלקת בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

17/01/2010 | 21:13 | מאת: אלה

אני בסוף שבוע 27 ויש לי דלקת בבלוטת התריס. תוצאת שקיעת הדם שעשיתי היום יצאה מאוד גבוהה - 84 וקיבלתי מרשם ל - naproxen. האם אפשר בהריון לקחת את התרופה הזו? האם קיים חשש לפגיעה בעובר במידה ואיני לוקחת את התרופה וממתינה לשיפור ללא לקיחת תרופה? האם אני חייבת במנוחה מלאה עד להחלמה? אודה על תשובתך במהרה תודה

19/01/2010 | 16:23 | מאת: דר' יובל יפת

התרופה לא ממלצת, אלא אם אין ברירה, ורק במינימום הכרחי. אנא פני לפורום תרופות בהריון, באתר "שיבא". לגבי הנחיות לטיפול במחלה, איני יכול להנחות אותך דרך האינטרנט. אנא פני לרופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון