לחץ תוך גולגלותי

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

09/01/2010 | 19:23 | מאת: שרון י

לום ד"ר רציתי לשאול אותך לפני כ 4 חודשים גילו לי פפילאדמה לחץ תוך גולגולתי נתנו לי כדורים בשם אורמוקס לקחת 2 כדורים בים ואז אם מעקב רופא נוירולוגי , הורדתי את המימון לכדור 1 ביום. כבר חודשים שאני לא לוקחת את הכדורים המצב השתפר בעין ימין עבר הכל ובעין שמאל נשאר ממש מעט. הרופא אמרה לי להמשיך עוד חודשים עם הכדורים. השאלה שלי אם אני בהריון מותר לי לקחת אורמוקס מימון של כדור ביום??? אשמח לקבל עזרא

11/01/2010 | 10:39 | מאת: דר' יובל יפת

בהתוויה זו, מותר. אנא התיעצי גם עם פורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון