קורסודיל-דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/12/2009 | 13:07 | מאת: אנה

אני שבוע 19 היתי בניקוי אבנית אמל רופא שינים והיא נתנה לי קורסודיל ששטיפת פה האם מותר בהריון? כמו כן היא שמה לי פלוריד על השינים האם זה מסוכן?

22/12/2009 | 09:07 | מאת: דר' יובל יפת

בעיקרון תמיד עדיף לשאול לפני!. בכל מקרה, לא נראה לי שיש בעיה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון