רדוקטיל

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/11/2009 | 16:55 | מאת: מירי

לפני כמה ימים שאלתי אותך האם יש סיכון לקחת רדוקטיל בהריון. ציינתי שאני לוקחת רדוקטיל וגיליתי שאני בהריון שאלת אותי איזה שבוע ולא חזרת אלי התשובה היא: כנראה רביעי (התעברות כפי הנראה לפני שבועיים) את הרדוקטיל אני נוטלת כחודש תודה

23/11/2009 | 01:10 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שגרמת נזק. בכל מקרה, אל תמשיכי לקחת. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון