חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

14/11/2009 | 19:35 | מאת: אנה

אני תחילת שבוע 15 נוטלת חומצה פולית שאלתי היא עד איזה חודש צריך לקחת חומצה פולית?ומאיזה חודש אפשר לקחת פראנטל ויטמנים להריון?

14/11/2009 | 21:25 | מאת: דר' יובל יפת

יש המלצה גורפת אחת, של משרד הבריאות: חומצה פולית עד שבוע 13. כל דבר אחר, זה לפי שיקול רופאך. אין חוקים. פני לרופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון