אלטרוקסין בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

13/11/2009 | 17:33 | מאת: מור

ד"ר שלום רב אני מטופלת באלטרוקסין 450 מק"ג לשבוע (5 פעמים של 50 ופעמיים של 100)בהריון שבוע 6. כמעט מדי לילה אני קמה עם רעב נוראי וחייבת לאכול. שאלתי היא כמה זמן לפני לקיחת הכדור בבוקר (מקפידה לא לאכול 45 דקות לאחר לקיחת הכדור) צריך להיות כביכול בצום ולא לאכול. האם האכילה בלילה משפיעה על ספיגתו של הכדור ותועלתובבוקר. בתודה מראש מור.

14/11/2009 | 21:01 | מאת: דר' יובל יפת

אין קשר לאוכל. אבל ממלץ גם לעיין בעלון לצרכן. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון