תרופות לקוצר נשימה בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

31/10/2009 | 21:38 | מאת: מיואשת

עקב לחצים בחזה פניתי לרופא משפחה שנתן לי סימביקורט לשאיפה למחרת השתעלתי חזק קיבלתי גם רוקסו לשתות 2 כדורים ליום . אני 3 ימים עם קוצר נשימה חזק ללא שינוי. שותה אנטיביוטיקה עדיין במקום הסימביקורט, לוקחת בודיקורט טורבוהלר ובריקלין טורבוהלר קשה לי מאוד לנשום.אני בשבוע 26 חהריון דואגת האם הטיפול נכון לי וטוב בהריון מה ההמלצה שלך?

02/11/2009 | 10:38 | מאת: דר' יובל יפת

ראשית יש לעדכן את הגינקולוג שלך על המצב ולהתיעץ איתו. שנית, יתכן וכדאעי לך להבדק אצל מומחה ריאות, כי את מתארת מצב שלא מגיב לטיפולים המקובלים.

מנהל פורום תרופות בהריון