שאלה לגבי נטילת סרוקסים\זינט בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

10/06/2009 | 18:52 | מאת: רוני

שלום, ילדתי לפני שבוע בתרבית שתן אובחן KLEBSIELLA אני מניקה האם ניתן לקחת סרוקסים או זינט בהנקה ? האם החידק לא עובר לילד ? תודה

11/06/2009 | 01:34 | מאת: דר' יובל יפת

אם הזיהום מוגבל לדרכי השתן, אין מעבר בחלב. הטיפול שציינת מותר בהנקה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

25/09/2009 | 19:35 | מאת: ממ

האם ניתן ליטול ורמוקס לטיפול בתולעים בזמן הנקה?

מנהל פורום תרופות בהריון