שיעול טורדני בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/04/2009 | 12:12 | מאת: א.

שלום רב, היום סגרתי שבוע 22. לפני שבועיים סבלתי מהתקררות/צינון די חריף. אני עדיין סובלת מספיחיו, שיעול טורדני שגם גורם לי לחוסר שינה וגם ממש לכאבים בבטן התחתונה כל פעם שאני משתעלת. השיעול די יבש. אני חושדת שזו גם תגובה אלרגית בדרכי הנשימה לאובך של אתמול, כי אתמול זה התגבר. נבדקתי אצל רופא והריאות נקיות. נתן לי טיפות פילקה. ניסיתי את כל תרופות הסבתא האפשריות. אתמול הייתי אצל רופא המעקב שלי (שאני סומכת עליו) והוא נתן לי קודאין. לקחתי את הקודאין ואכן חלה הקלה ולפחות הצלחתי לישון בלילה. ובכל זאת, אני לא ששה לקחת תרופה מסוג זה. האם יש ממה לחשוש בכל זאת? ובכל זאת, האם יש אופציות נוספות? אני ממש מיואשת :-( תודה רבה!

22/04/2009 | 20:33 | מאת: דר' יובל יפת

נסי סולבקס, או שיעולית של הדס. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

24/04/2009 | 09:14 | מאת: א.

מנהל פורום תרופות בהריון