פיריון - חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

14/12/2008 | 00:07 | מאת: קרן

שלום, מחר אמורה להתחיל בטיפול פיריון (הכולל זריקות אגונל-אף וקלקסן לדילול). לפני כיומיים נודע לי מרופאת המשפחה כי התגלה בקיבה חיידק הליקובקטר פילורי (בערך 35 - בבדיקה) וכעת אני לוקחת אנטיביוטיקה קלרידקס 250 מ"ג ומוקסיויט פורטה 500 מ"ג. שאלתי היא, האם הדבר יפריע לי להתחיל בהזרקת האגונל והקלקסן? האם הדבר מונע ממני להתחיל בטיפולי הפיריון? תודה ושבוע טוב קרן

15/12/2008 | 00:54 | מאת: דר' יובל יפת

שאלתך שייכת לתחום פריון, לא לפורום הנוכחי. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון