המוגלובין נמוך בזמן הריון.

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/10/2008 | 17:19 | מאת: נטליה

שלום רב !!! אני בשבוע 28 של הריון . בבדיקת דם אחרונה שעשיתי התגלה שיש לי רמת המוגלובין נמוכה מהנורמה, למרות שאני נוטלת כדורי אקטיפרין-פ (ברזל,חומצה פולית וסרין) ובגלל זה אני חשה בסחרחורות,עייפות ,לחץ דם נמוך וכו'. איך אני יכולה להעלות את רמת ההמוגלובין בצורה אחרת. אוכל מסויים ? פירות ? ירקות? בתודה מראש על התשובה , נטליה.

22/10/2008 | 23:11 | מאת: דר' יובל יפת

צריך לעשות ברור מלא לאנמיה, ולפי הממצאים ניתן לענות לך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

23/10/2008 | 06:17 | מאת: נטליה

תודה רבה על התשובה המהירה .

מנהל פורום תרופות בהריון