אומגה 3 בהיריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/08/2008 | 15:36 | מאת: שירי

שלום אני בהיריון שבוע 11 ונוטלת מדי פעם אומגה 3 של חב'' "אלספה". בספר ההיריון כתוב לבדוק האם השמן מופק מהדג עצמו או שמא מהכבד שלו- מה שמסוכן להיריון בגלל עודף ויטמין A. התקשרתי לחב'' אלספה ואמרו לי שאין לי מה לדאוג כי השמן מופק מההידרה של הדג. האם זה אכן בסדר שזה מופק מההידרה ? האם אין בזה סיכונים ? אגב- לפעמים אני נוטולת את האלספה הרגיל + חומצה פולית בנפרד, ולפעצים את האלספה המיוחד להיריון (אלספה 9חודשים) ואז באותו יום אינני נוטלת את החומצה הפולית . האם יש עם זה בעיה,שאני נוטלת פעם ככה ופעם ככה ? חודשים). אין עם זה בעיה, נכון ? תודה מראש

22/08/2008 | 21:06 | מאת: דר' יובל יפת

המשיכי עם האלספה, והקפידי ליטול חומצה פולית סדיר, עד תום שבוע 13. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון