שאלה לאחד הרופאים- תרופה לדלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/08/2008 | 11:17 | מאת: שבוע 35

שלום רציתתי לדעת האם מותר לקחת את התרופה סרוקסים (ceroxim) או זינט בשבוע 35 להריון כתרופה לדלקת בדרכי השתן? ואם כרוכים בכך סיכונים כלשהם בתודה מראש

22/08/2008 | 20:45 | מאת: דר' יובל יפת

שני השמות זה אותו תכשיר, והוא נחשב בטוח לשימוש בהריון. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

20/02/2009 | 19:33 | מאת: שוש

ש לידלקת בדרכי השתן לפי בדיקת שתן לכללית נתנו לי זינט פעמים ביום האם התרופה יעילה או שיש תרופה אחרת טובה יותר

מנהל פורום תרופות בהריון