לקום עייף

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/12/2014 | 15:21 | מאת: עדנה

שלום רב, בעלי בן 80. לוקח סרוקל 25מג' לפני השינה ובדר'כ ישן טוב. בזמן האחרון מרגע שהוא מתעורר הוא מרגיש עייפות. אולי תוכל להסביר לנו מה יכולות להיות הסיבות ? תודה עדנה

20/12/2014 | 21:03 | מאת: אילן שפר

לעייפות אחרי שנת לילה יכולות להיות סיבות שונות, אני לא יודע למה בעלך לוקח סרוקוול אבל ייתכן, בין היתר, שהשפעת הכדור ממשיכה גם אחרי שקם ולכן הוא עייף, השאלה היא מה היה לפני שנטל סרוקוול ומעבר לזה מה מצבו הכללי, תרופות נוספות שהוא נוטל ועוד. חיזרו לרופא שרשם לו את התרופה ודווחו לו על העייפות הזאת.

מנהל פורום גריאטריה