אבאונד - פרטיב

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/10/2014 | 19:03 | מאת: אלון

שלום האם יש העדפה למי מהם למטרת ריפוי פצעי לחץ לאדם שמקבל תזונה דרך זונדה ורמת החלבון נמוכה מאוד, ובכלל המצב הכללי והתזונתי ירוד? אבאונד מזון ייעודי , להשלמה תזונתית במצבים הדורשים תמיכה באיחוי פצעים או בבניית מסת גוף כחוש. פרטיב מזון רפואי נוזלי מוכן לחולים עם מצוקה מטבולית.

06/10/2014 | 22:05 | מאת: אילן שפר

הפרטיב מתאים יותר.האבאונד הוא תוספת לתזונה ולא מזון מלא בפני עצמו.

06/10/2014 | 23:56 | מאת: אלון

במידה וממילא מקבל 2 פרטיב ליום (בנוסף לאוסמלייט), האם יש טעם להוסיף על זה אבאונד או שבמקרה כזה אין כל צורך?

מנהל פורום גריאטריה