בקשה לאשפוז

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/04/2014 | 09:30 | מאת: לילך

שלום, אבי בן 90, סובל מכאבי גב קשים מאוד. לפני שלושה ימים היינו במיון, שם נתנו לו זריקה, אבחנו חשד לשבר בחולייה, ושחררו הבייתה. הכאבים עדיין קשים מנשוא עבורו, וכיום הוא כבר כמעט ולא יכול לרדת מהמיטה. אין לו עזרה, והוא גר לבד. היום שבנו למיון- ושאלתי היא, איך ניתן לבקש מבית החולים שיאשפזו את אבי במחלקה האורתופדית, לפחות עד שיימצא הגורם או שינתן מתן טיפול יעיל יותר לגב שלו? תודה רבה.

26/04/2014 | 10:24 | מאת: אילן שפר

לילך שלום בית חולים לא מיועד לברור רפואי מהסוג שאת מתארת. בית חולים הוא גם המקום האחרון שהייתי מציע לאיש בן 90 להגיע אליו, אלא אם כן אין שום ברירה אחרת. איזון כאבים ניתן להעשות גם בבית, אם הוא מרותק לבית קופת החולים אמורה לדאוג לו לטיפול גם בבית. מה שאני הייתי מציע זה קודם כל להשיג בדחיפות עזרה של מטפל שיהיה עם אביך 24 שעות ויוכל לטפל בו.

מנהל פורום גריאטריה