קוד משרד הבריאות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

02/02/2014 | 22:31 | מאת: עינת

שלום, על מנת לקדם קבלת קוד לאשפוז סיעודי ממשרד הבריאות נדרש הבן להביא אישור ממיסוי מקרקרעין-טאבו שאין לקשיש בעלות על דירה. בינתיים הבן לא מקבל את האישור מכיוון שהקשיש אינו צלול ולא מאפשרים לבן לקבל את האישור ללא הסכמת האב - מה עושים? ממשרד הבריאות לוחצים ולא מוכנים לאשר את הקוד ללא האישור. אודה לעצות כיצד לסייע, ובאיזו דרך ניתן להשיג את האישור המיוחל. אולי אישור ממשרד אחר יכול להועיל? תודה!

07/03/2014 | 19:48 | מאת: אילן שפר

אני מניח שעד שלא תשיגו (או כבר השגתם) את האישורים הספיציפיים שהתבקשתם להשיג, הטיפול בבקשתכם יתעכב)

מנהל פורום גריאטריה