זכיזופרניה פרנויה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

03/07/2013 | 16:32 | מאת: מישל קאהן

אמי ניצולת שואה. סובלת שנים מהתקפה זכיזופרניה פרנויה ולא מוכנה לקחת תרופות או טיפול.היא מכחישה. מה עושים?

03/07/2013 | 19:01 | מאת: אילן שפר

כנראה שמה שהיה עד עכשיו הוא שיהיה. אם עד היום היא לא נטלה תרופות כנראה שזה לא עומד להשתנות. השאלה היא מה קרה שדווקא עכשיו את רוצה שהיא תיטול את התרופות?

03/07/2013 | 19:24 | מאת: מישל קאהן

היא עולה חדשה, בעבר בהתקפות בבלגיה היא טופלה בבית חולים במחלקה פסיכיטרית עם זריקות שוחררה ואז הגיע רופת משפחה מדי שבועים ונתן לה במסווה של ויטמינים המשך זריקה וטיפול. לפני שבועיים היא צילצלה למשטרה ומדא סיפרה שהורגים ויש פצועיים וכו... סיפור חזר פעמיים על עצמו - נלקחה בבית החולים, תל השומר ובלינסון שוחררה כי לא מצאו כלום אבל סירבו לטיפול פסיכאטרי.

מנהל פורום גריאטריה